Skrivande; vägledning, kurser och workshops

Nyheter:

Nu startar vårens skrivarkurs i samarbete med Studieförbundet vuxenskolan Strömstad. Den 15/1 kör vi igång! Det ska bli spännande att träffa alla deltagare!

Kreativt skrivande för alla går på måndagar, kl. 18:15, på tredje våningen i Gamla kvarnen, ovanpå Chattis blommor. Vi träffas i en mindre grupp och hjälper och stöttar varandra i skrivandet. Jag kommer gå igenom skrivprocessen och hur vi kan skapa kreativitet och skrivarglöd. Se länk nedan:

https://www.sv.se/.../kreativt-skrivande-for-alla-94431/

Skrivarkurser:

Jag håller skrivarkurser för både barn och vuxna med fokus på skönlitterärt skrivande. Det kan vara både lokalt i Strömstad, online eller utomlands. Kurserna kan variera i längd, allt efter beställarens önskemål. Innehållet anpassas efter deltagarnas intresse och erfarenhet, så att alla får en utvecklande erfarenhet.

Workshops:

Kanske är en kurs för lång? Då kan en workshop på en eller ett par träffar passa bättre. För att kicka igång skrivande och ha en kreativ stund tillsammans. En workshop kan fungera som en kickoff för ditt företag, som en kulturaktivitet för din kommun, som en trevlig stund med dina vänner.  

Vägledning:

Håller du på med ett skrivprojekt och behöver lite stöd och hjälp på vägen? Jag kan fungera som ett bollplank, peppa dig att fortsätta skriva och hjälpa dig med texten om du känner dig osäker eller behöver "ett par andra ögon".

 Det är bara att höra av sig om det kan passa dig eller din organisation, förening eller företag! FA-skattsedel finns

För mer information och priser, kontakta mig på:

stormskrivbyra@gmail.com

0702-55 96 09