Storm skrivbyrå och spökskrivare

Nyheter:

Anmäl dig till höstens kurser!

Kreativt skrivande för alla går på måndagar, kl. 18:15, på tredje våningen i Gamla kvarnen, ovanpå Chattis blommor. Vi träffas i en mindre grupp och hjälper och stöttar varandra i skrivandet. Jag kommer gå igenom skrivprocessen och hur vi kan skapa kreativitet och skrivarglöd. Se länk nedan.

https://www.sv.se/.../kreativt-skrivande-for-alla-94431/


Kreativt skrivande för seniorer "Skriv ditt liv" går på onsdagar kl. 15 i Studieförbundet Vuxenskolans lokaler. Vi träffas och stöttar varandra i skrivandet. Jag kommer att gå in på skrivprocessen, hur vi skapar ett inre rum för skrivandet och hur man sorterar bland sina minnen för att få fram sin historia. Se länk nedan.

https://www.sv.se/.../kreativt-skrivande-for-seniorer-94364/

Jag heter Malin Storm och jag har mångårig erfarenhet av att undervisa, har läst kreativt skrivande på universitet, är certifierad skrivvägledare för Write Your Self-metoden och är legitimerad psykologi- religion- och samhällskunskapslärare. Jag har skrivit och publicerat två böcker och hjälper dig gärna med ditt skrivande på det sätt du behöver. 

Det kan vara individuellt eller i grupp, workshops eller längre kurser, textrespons eller korrekturläsning. Det kan också handla om traumaskrivande enligt Write Your Self-metoden, att skriva ditt liv, eller annat kreativt skrivande. Kanske behöver du en spökskrivare för att berätta din historia? Jag har själv trauma i bagaget, har jobbat med människor i hela mitt yrkesliv, och kommer att möta dig på ett sätt som är lugnt och tryggt.

Jag bor i Strömstad och på Kosteröarna men jag är även tillgänglig online, helt platsoberoende.

Jag vänder mig både till privatpersoner och organisationer, föreningar, m.m. FA-skattsedel finns!

För kontakt: 

stormskrivbyra@gmail.com

0702-55 96 09

Södra hamngatan 25 (Gamla kvarnen)

452 30 Strömstad

Finns på Face Book under namnet "Storm skrivbyrå och spökskrivare"

Facebook

Jag har givit ut följande böcker: Kosterlamm En matlogg, en reportage- och kokbok och Kosternattens hemlighet, en ungdomsdeckare. 

Är du intresserad av att köpa en bok så är det bara att maila eller ringa mig!

Välkommen att höra av dig om du har några frågor!

Malin Storm